Author Topic: BT2700HGV configuration problem  (Read 2724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bazru

  • Full Netter
  • **
  • Posts: 70
  • Karma: 2
BT2700HGV configuration problem
« on: Jan 14, 2011, 16:42:30 »
I have a problem!
Today I have updated firmware on Qwest QT04-6.1.5.48.2
Now I have such problem:
I cannot choose VPI and VCI
VPI-0 Normally
VCI-33 It is impossible to choose - an error. And now I cannot use  the modem.
Please help me.

Offline Simon

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 60553
  • Karma: 1073
    • PC Pals Forum
Re: BT2700HGV configuration problem
« Reply #1 on: Jan 14, 2011, 17:02:10 »
Why is the date wrong in that screenshot?
Simon.
--
This post reflects my own views, opinions and experience, not those of IDNet.

Offline Rik

  • Admin Emeritus
  • *****
  • Posts: 203018
  • Karma: 1423
Re: BT2700HGV configuration problem
« Reply #2 on: Jan 14, 2011, 17:07:20 »
Router hasn't been able to connect and pick up a time signal yet?
Rik
--------------------

This post reflects my own views, opinions and experience, not those of IDNet.

Offline Bazru

  • Full Netter
  • **
  • Posts: 70
  • Karma: 2
Re: BT2700HGV configuration problem
« Reply #3 on: Jan 14, 2011, 17:13:29 »
What do friends?
 I can  choose any VCI, but no 33......
What a nonsense?


Show unread posts since last visit.
 

Any information and links published in the forum are posted in good faith, but the forum staff and
owners cannot and do not accept responsibility for the content and accuracy of external websites.